Fantastiska Bostäder

 

I korsningen Lovisendalsvägen och Storkällans väg i Älta kommer vi att bygga Brf Lovisas Hus, som består av dessa två fina flerbostadshus. Här kommer du att finna alltifrån yteffektiva tvåor på 39 m² till fyrarums takvåningar runt 93 m² med fantastiska ljusinsläpp från takfönster. I källaren placeras lägenhetsförråd, cykelrum samt teknikrum.

 
  Exempel på en av våra fina lägenheter:    LGH 121  Antal rum - 2 Storlek - 50 kvm Plan - 2

Exempel på en av våra fina lägenheter:

LGH 121
Antal rum - 2
Storlek - 50 kvm
Plan - 2

 

Vi har tillsammans med en av våra favoritarkitekter Kirsh och Dereka jobbat för att lägenheterna ska tilltala så många om möjligt, såväl ungdomar som flyttar till sin första lägenhet, barnfamiljer som vill bo i detta naturhärliga område, eller för de som sålt sin villa och önskar ett mer lättskött boende. Vi tror att blandningen blir det allra bästa.

Vi hoppas att ni hittar all information ni söker om Lovisas Hus på denna sida och i vår bofaktabroschyr.

Men om ni undrar över något är ni självklart välkomna att höra av er till oss på Hökerum Bygg eller till våra mäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Hoppas du gillar det du ser, hälsningar Hökerum Bygg!

 

GEMENSAMMA UTRYMMEN

 

Parkering
Längs med Lovisedalsvägen förläggs en parkeringsyta med in och utfart mot Storkällans väg. Där finns 38 utomhusparkeringar att hyra. Fyra av platserna kommer ha laddningsmöjlighet för elbil. Månadshyran per parkeringsplats är 300 kr/vanlig p-plats och 550 kr/elbilsplats. Bilplatserna hyrs ut till föreningens medlemmar. Parkeringen följer alltså inte lägenheterna utan tecknas genom ett eget hyresavtal.

Observera att föreningen äger rätten att justera hyran (t.ex. beroende på efterfrågan). Mindre justeringar av ytor och antal p-platser kan bli aktuella i samband med finjustering.

Förråd och cykelrum
Intill entréerna till husen finns generösa entréförråd för barnvagnar rullstolar och barncyklar. Till varje lägenhet hör det dessutom ett eget låsbart förråd. Dessa är belägna i källaren i norra huset. Där finns också cykelrum som nås via hissen.

Utvändig cykelparkering finns också på entrégården mellan husen.

Utrustningsrum
Eftersom vi förstått att det finns många aktiva människor i Älta, så tror vi att det kan finnas behov av att sköta om sin fritidsutrustning. I källaren finns därför ett utrymme där du kan ta hand om din cykel eller dina skidor. En arbetsbänk, luftkompressor samt extra låsbara cykelskåp kompletterar källarförrådet för dem som önskar.

Gård
Mellan husen finns en gemensam gård. Förutom grönska finns det lite plats för barnen att leka, litet lekhus, sandlåda, sittbänkar och picknickbord.

Gemensamma_1.jpg
Gemensamma_3.jpg
 

En egen hantverkare!

 

En av betongens nackdelar är att det krävs lite extra utrustning och kraft för att borra upp krokar, gardinstänger och annat i väggar och tak.

För att göra det lite lättare för dig som kund att komma till rätta i lägenheten erbjuder vi två timmars kostnadsfri snickarhjälp. Ett par veckor efter att du har flyttat in i din lägenhet kan du få hjälp med sånt där som så lätt blir liggande och ska göras ”en annan dag”.

En bokningslista för snickarhjälpen kommer finnas tillgänglig i samband med att alla har tillträtt sina lägenheter i det hus/den etapp som din lägenhet tillhör. Sen är det bara för dig att hålla dig hemma på avtalad tid och vara redo som arbetsledare. Snickaren har med sig vanliga verktyg och du själv fixar skruvar, plugg och annat material som du vill ha hjälp med att montera.

Snickare_1_Webb.jpg
 

Bofaktabroschyr